Säkerhetsbutiken
Till korgen/kassan
0 Produkt(er)
0,00 kr
Räddningsstege 4.8 GSP
Artnr: 314018

En räddningsstege är ett av de säkraste sätten att kunna lämna hemmet eller lokalen på om en brand uppstår och den vanliga vägen ut är blockerad.

GSP räddningsstege är en stadig fasadmonterad stege tillverkad i underhållsfritt aluminium och monteras enkelt påfasaden utanför ett lämpligt fönster t.ex sovrumsfönstret.
Infälld syns enbart en diskret något bredare list vilket gör att den smälter in bättre i fasaden. Detta gör även att den kan användas på byggnader där en fast monterad stege annars inte skulle accepteras av estetiska skäl.


Behöver man använda räddningsstegen för att ta sig ut fäller man enkelt ut den genom att dra ut en sprint. Stegen kan ej fällas ut från marken och är därför barn- och inbrottssäker.

Levereras med skruv för både betong- och trävägg.
Stegen har ej förborrade hål på grund av att den bör monteras vid regelverk vilket varierar från hus till hus. Monteringsanvisning medföljer.

Testad och godkännd av SP Sveriges Tekniska Forskningsinstitut.

 

OBS! Detta är en beställningsvara med mellan 3-6 veckor leveranstid.

 

 

Längd: 4,8 m
Bredd: 87 mm
Utstick från vägg ihopfälld: 65 mm
Utstick från vägg utfälld: 440 mm

17_1472035599.jpg
Produkten har totalt 1 st bild(er)

Svep med musen eller fingret till vänster eller höger för att se nästa bild (vid fler än en bild). Håll ner fingret/musen för att stoppa bildspelet.

5.700,00 Kr