Säkerhetsbutiken
Till korgen/kassan
0 Produkt(er)
0,00 kr
Meny
Villkor

Villkor
Vid köp och leverans av produkter i Firesafebutik gäller nedan villkor.

 

Priser

Alla angivna priser inkluderar moms samt frakt och gäller för beställningar och med leverans inom Sverige.

 
Betalning

Kortbetalning
Efter du bekräftat din order kan du genomföra din kortbetalning via DIBS betalningar Ditt ordernummer och orderns totalbelopp visas nu i DIBS betalningsfönster och du fyller i dina kortuppgifter och genomför betalningen. Efter fullgjord betalning får du en bekräftelse på att betalning genomförts eller att den inte genomförts om du t.ex. valt att avbryta istället. Du kan använda Visa eller Mastercard vid kortbetalning.

 

Leveranser

Leverans sker med Schenker Privpak till närmaste Schenker utlämningsställe inom Sverige. Leverans sker inom 10 arbetsdagar efter att vi mottagit er betalning (förutsatt att varan finns på lager).

 

Leveranskontroll

Kunden har alltid en skyldighet att vid mottagandet av leverans kontrollera att försändelsen är komplett genom att granska hela försändelsen. Anmärkningar av felaktiga skadade eller saknade varor ska anmälas inom 10 dagar efter att kunden har mottagit varan för att handläggas.


Garanti

För handbrandsläckare gäller garanti två från leveransdatum för fabrikationsrelaterade fel. För tryckläckage är garantitiden utökad till 5 år. Garantin gäller ej för skador relaterade till oaktsamhet eller yttre åverkan.

För brandvarnare är skiljer det beroende på modell. Läs mer under respektive modell produktinformation.

Övriga produkter har ett års garanti.

 

Retur eller reklamation
Kontakta snarast Firesafe vid fel av en leverans eller vid reklamationsärenden såsom:

  • För mycket eller för lite levererat
  • Vara saknas vid leverans
  • Fel vara levererad
  • Skadad vara levererad
  • Funktionsfel

Kontakta oss på 010-155 09 00 eller kundtjanst@firesafe.se

 

Ångerrätt
Köparen har rätt att ångra köpet två veckor efter varan är mottagen enligt konsumentköplagen. Kontakta Kundtjänst innan retur. Returfrakt bekostas av köparen.

 

Ej uthämtade varor
Vid de fall köparen inte hämtar ut beställda varor inom den tid som uppges av Schenkerombudet returneras dessa till Firesafe. Enligt vår policy återbetalas pengarna för ej uthämtade varor som returnerats till oss. Vi kontaktar då köparen och uppmanar denne att kontakta oss och uppge kontonummer för återbetalning av betalat belopp. Observera att vi återbetalar inbetalt belopp minus kostnad för returfrakt till vårt lager och avdrag för hanteringskostnad.